Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Karins sommarsallad

Ingredienser
Färskpotatis
Soltorkade tomater i olja
Krispsallad
Ruccola
Fetaost
Svartpeppar
Salami

Gör så här:
Koka färskpotatis och låt den svalna. Skär den i halvor. Tillsätt soltorkade tomater i olja. Blanda ner Krispsallad och ruccola och skär fetaosten i bitar och blanda ner i salladen. Skär salamin i bitar och blanda ned. Ta några tag med pepparkvarnen och så är det klart!
Serveras gärna med kall kyckling.

Populära artiklar.

Annons


Präst vid dop

Präster

Linda Ganters Präst i Norrstrands församling, Karlstad. Jag är: En kvinna som är som hon är. Jag är oftast lugn och tänkande, men har samtidigt

Läs artikeln »
Stäng meny