Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Karins sommarsallad

Ingredienser
Färskpotatis
Soltorkade tomater i olja
Krispsallad
Ruccola
Fetaost
Svartpeppar
Salami

Gör så här:
Koka färskpotatis och låt den svalna. Skär den i halvor. Tillsätt soltorkade tomater i olja. Blanda ner Krispsallad och ruccola och skär fetaosten i bitar och blanda ner i salladen. Skär salamin i bitar och blanda ned. Ta några tag med pepparkvarnen och så är det klart!
Serveras gärna med kall kyckling.

Populära artiklar.

Annons


Vinterdukning

Här låter vi pepparkaksgumman vara servettring. Kvist av bukbom. Brudslöja och krysantemum Det vita blockljuset är dekorerat med en bit tårtpapper och en bokmärksängel. Rota

Läs artikeln »
Stäng meny