Pajer

Desserter

Squashpaj

Ingredienser: 3 dl vetemjöl 100 g smör 1 krm salt 1 äggula 1 msk vatten Fyllning: 500 g squash 3 ägg 250 g chevré 1

Läs artikeln »
Desserter

Räkpaj

Ingredienser 2,5 dl vetemjöl ½ tsk bakpulver 75 g smör 0,75 dl kesella Fyllning 1 kg färska räkor med skal 16 färska champinjoner 2 dl

Läs artikeln »
Desserter

Grönsakspaj

Ingredienser Botten: 1 dl durumvetemjöl 2 dl vetemjöl 1 dl riven lagrad ost, t.ex. Västerbottenost 100 g smör 0,5 dl vatten Fyllning: 1 tunt skivad

Läs artikeln »
Desserter

Aprikospaj

8-10 bitar Ingredienser Pajdeg: 150 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk socker 1 msk kallt vatten Fyllning: 2 burkar konserverade aprikoshalvor ca 400 g.

Läs artikeln »
Stäng meny