Desserter Västerbottenpaj 10 personer Ingredienser 2 ½ dl vetemjöl 1 dl grahamsmjöl 2 msk kallt vatten 150 g smör ½ tsk salt 1 ägg Fyllning 3 dl Läs artikeln »
Desserter Squashpaj Ingredienser: 3 dl vetemjöl 100 g smör 1 krm salt 1 äggula 1 msk vatten Fyllning: 500 g squash 3 ägg 250 g chevré 1 Läs artikeln »
Desserter Smulpaj med rabarber och päron Ingredienser 600 gram rabarber Ett par strimlor citronskal 1 msk honung 2 mogna päron 1 ¼ dl havregryn 2/3 dl grahamsmjöl ¾ dl farinsocker 50 Läs artikeln »
Desserter Räkpaj Ingredienser 2,5 dl vetemjöl ½ tsk bakpulver 75 g smör 0,75 dl kesella Fyllning 1 kg färska räkor med skal 16 färska champinjoner 2 dl Läs artikeln »
Desserter Krispig nötpaj Ingredienser 3 dl vetemjöl 1 msk socker 125 g smör eller margarin 1 litet ägg 1 msk vatten Fyllning: 5 msk socker 1 tsk vatten Läs artikeln »
Desserter Huldas getostpaj med pinjenötter Ingredienser Botten: 3 dl vetemjöl 125 g kallt smör i bitar 2 msk kallt vatten Fyllning: 2 kokta potatisar 1 stor purjolök 2 msk smör Läs artikeln »
Desserter Grönsakspaj Ingredienser Botten: 1 dl durumvetemjöl 2 dl vetemjöl 1 dl riven lagrad ost, t.ex. Västerbottenost 100 g smör 0,5 dl vatten Fyllning: 1 tunt skivad Läs artikeln »
Desserter Aprikospaj 8-10 bitar Ingredienser Pajdeg: 150 g smör 3 dl vetemjöl 2 msk socker 1 msk kallt vatten Fyllning: 2 burkar konserverade aprikoshalvor ca 400 g. Läs artikeln »
Desserter Vit chokladmousse med balsamicosås och jordgubbar Moussen Ingredienser: 2 hela ägg + ett par nypor socker 2 gelatinblad (lägges i blöt i kallt vatten) 0,5 liter lättvispad grädde 500 g vit Läs artikeln »
Desserter Mjölkchokladkaka Ingredienser: 100 g mjölkchoklad 100 g smör 2 ägg 1 ½ dl råsocker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 2 krm salt Fyllning: 100 g Läs artikeln »