Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Lille Tures skaldjurssoppa

Ingredienser
1,5 dl zuccini
3 potatisar
1,3 l hummerfond
1 burk passerade tomater
1 tsk timjan
2 dl vitt vin
1 dl gul paprika
0,5 dl röd paprika
2 dl purjolök
2 dl grädde
2 msk färsk dill
150 g krabbkött
150 g kräftstjärtar
dillkvistar
salt och peppar

Gör så här:
Häll ner buljongen i en kastrull. Lägg ner de fintärnade potatisarna och zuccinin, timjan, passerade tomater och vinet. Låt koka tills potatisen är mjuk.

Tillsätt grädde, paprika, purjo och dill. Koka upp på nytt och smaka av med salt och peppar. Lägg därefter ner skaldjuren och låt soppan återfå sin värme, lyft sedan kastrullen från plattan.

Garnera med dill.

Vårdukning

Material som används vid den här dukningen: Stearinljus, papperssnöre i olika färger, bast, rosa ståltråd, gräsfrö, blomnålar och papper. Ståltråd i olika färger kan varieras

Läs artikeln »