Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Åsa Maj Jonzon

Jag har sjungit sedan jag var 16 månader gammal, enligt mamma. Idag frilansar jag som sångerska och violinist. Jag har mycket erfarenhet från bröllop och dop och tycker särskilt mycket om att få tolka de låtar som har en särskild plats i familjens hjärta.

Jag uppskattar de personliga möten som högtider som dop och bröllop innebär, och att få samarbeta kring musik som är personlig för de inblandade. Att musiken faktiskt betyder så mycket vid livets högtider! Dessutom har jag märkt att min kombination av sång och fiolspel lämpar sig väl för de här sammanhangen. Självklart kommer jag gärna med förslag på passande musik. Jag kan också sätta ihop en grupp eller ett mindre band, tillsammans med andra musiker.

Musikexempel (dopsång och jazz) och mer information om mig och det jag kan bidra med finns på min hemsida åsamajjonzon.se – HJÄRTLIGT VÄLKOMNA IN DÄR!

Kontakta Åsa Maj Jonzon

0707-488133
[email protected]
https://www.åsamajjonzon.se
Hemort: Stockholm, bördig från Östergötland. Har bott länge i Uppland och Västernorrland.
Duktig inom: Jazz, soul. Visa, musikal. Folkmusik. Mitt signum är att jag på ett personligt sätt framför låtar i de flesta genrer.

Populära artiklar.