Matilda Gustafsson

Jag är en sångerska som erbjuder sång på olika tillställningar. Jag kompar mig själv på piano och har egen utrustning i de sammanhang det behövs. Jag övar in de låtar ni önskar och hjälper till att anpassa text och arrangemang så det passar just er tillställning. Folk beskriver mig som okomplicerad och lösningsorienterad, vilket verkligen uppskattats i dessa sammanhang eftersom man ofta har mycket att tänka på/hålla koll på i sina förberedelser inför tillställningar.

Jag har, under många år, underhållit på dop, vigslar, bröllopsmingel och andra tillställningar. Jag övar in de låtar ni önskar och kompar mig själv på piano då jag sjunger. Jag hjälper gärna till att anpassa låtar i form av text och arrangemang. Allt för att det ska passa just er tillställning.

Jag har egen utrustning och kan sjunga och spela på din gräsmatta, vid en brygga eller i kyrka. Jag är flexibel och anpassar mig efter era önskemål. Jag har sjungit på allt från skärgårdsöar till museum.

Jag är bosatt i Stockholm, men öppen för att även sjunga i andra städer. Jag har tidigare rest till Ön Korsica, Norge och Skåne för att underhålla med min sång. Med rätt förutsättningar är ingen resa är för lång.

Välkomna att läsa mer om mig, lyssna då jag sjunger och spelar eller boka mig inför er tillställning. Kika in på min hemsida www.sångförstunden.se

Jag har en hel del musikvänner, så om jag inte är bokningsbar har jag några att varmt rekommendera. Jag har även en facebooksida ”sångförstunden”.

Jag har många kundrecensioner att dela av mig av om det är av intresse!

Tveka inte att höra av er vid frågor 🙂

Kontakta Matilda Gustafsson

073-5008648
[email protected]
www.sångförstunden.se
Hemort: Stockholm
Duktig inom: Sång, Piano,

Populära artiklar

Tips på dopgåva

(Sponsrade länkar, reklam)