Matilda Gustafsson

Jag är en sångerska som erbjuder sång på olika tillställningar. Jag kompar mig själv på piano och har min egna utrustning. Jag övar in de låtar ni önskar och hjälper till att anpassa text och arrangemang så det passar just er tillställning.

Jag är en sångerska som i 8 år underhållit på dop, vigslar och bröllopsmingel, som blivit mer och mer populärt de senaste åren.
Jag övar in de låtar ni önskar och kompar mig själv på piano då jag sjunger. Jag hjälper gärna till att anpassa låtar i form av text och arrangemang. Allt för att det ska passa just er tillställning.

Jag har egen utrustning och kan sjunga och spela på din gräsmatta, vid en brygga eller i kyrka. Jag är flexibel och anpassar mig efter era önskemål.

Jag är bosatt i Stockholm, men öppen för att även sjunga i andra städer. Jag har tidigare rest till Ön Korsica , Norge och Skåne för att underhålla med min sång. Så ingen resa är för lång.

När jag inte sjunger och spelar så är arbetar jag som musiklärare på Dalarö skola.
Välkomna att läsa mer om mig, lyssna då jag sjunger och spelar eller boka mig inför er tillställning. Kika in på min hemsida sangforstunden.se

Kontakta Matilda Gustafsson

073-5008648
[email protected]
http://www.sangforstunden.se/
Hemort: Stockholm
Duktig inom: Sång, Piano,

Populära artiklar

Tips på dopgåva

(Sponsrade länkar, reklam)