Hilda Henze sång dop i Stockholm

Hilda Henze

Få saker väcker så många känslor och minnen som musik. Jag vill att min sång ska beröra den som lyssnar, förstärka stämningen och bidra till att ni får en fantastisk och minnesvärd stund. 

Jag arbetar på heltid som frilansande sångerska och röstskådespelare. Faktum är, att du kanske redan hört min röst i någon barnfilm eller TV-serie. Jag gör till exempel den svenska rösten till Dolores i filmen Encanto och rösten till polisen Judy Hopps i Zootropolis. Jag sjunger även ofta på dop, bröllop, namngivningsfester och andra tillställningar. Att få sjunga på några av de största händelserna i andra människors liv ser jag som en stor ära. Varje dop är en stor händelse för dopfamiljen och dess anhöriga och jag vill att musiken ska kännas personlig och genuin och förmedla mycket kärlek, värme och glädje.

Oftast sjunger jag med ackompanjatör, men jag spelar även själv piano och kan ta med mig egen keyboard vid behov. Jag samarbetar även med andra musiker om ni till exempel önskar att sången framförs med gitarr och/eller med stämsång.

Besök gärna min hemsida www.sistervoice.se och/eller Instagram @sistervoice för att få veta mer om mig och lyssna på min musik. Det går även jättebra att kontakta mig för att få en inspelning av en låt du önskar få framförd på dopet, så att du hör hur det låter när jag sjunger den. Detta självklart helt utan kostnad eller förpliktelser!

Kontakta Hilda Henze

Telefonnr: 0760 353 450
Instagram @sister_voice

Populära artiklar

Tips på dopgåva

(Sponsrade länkar, reklam)Vinterdukning

Här låter vi pepparkaksgumman vara servettring. Kvist av bukbom. Brudslöja och krysantemum Det vita blockljuset är dekorerat med en bit tårtpapper och en bokmärksängel. Rota

Läs artikeln »