Jessica Jäger

Jessica Jäger är professionell sångsolist sedan 2006 och genomför drygt 100 spelningar per år, främst på dop, bröllop och begravningar.

En stark tilltro till sin egen förmåga och röst, redan i unga år, har drivit Jessica Jäger till att bli den etablerade sångsolist hon är idag. Högtidstillfällen är hennes specialitet med sin sång förmedlar hon en värme som stärker upplevelsen och lämnar ett minne för livet. Hon får ofta beröm för sin inlevelse och förmåga att beröra, för sin lyhördhet för önskemål och sitt engagemang från initial kontakt till avslutat uppdrag (och ofta längre än så). Den ljusa, lätta rösten har jämförts med en älvas röst (hur nu en sådan låter – du får väl lyssna och avgöra själv).

När Jessica anlitas till dop ingår följande i tjänsten:

– Framförande av 1-3 sånger under dopet/namngivningen.
– Personlig rådgivning.
– Personlig tolkning och bearbetning av valda sånger.
– Kontakt och övning med redan befintlig kompmusiker (t.ex. kyrkomusikern).
– Medtag och riggning av ljudanläggning vid behov.
– Inköp av noter till sig och ackompanjatör.
– Som medlem i Artister för miljön (http://www.artisterformiljon.se ) låter hon också plantera ett träd i Kenyas semiöken för varje sånguppdrag. Det sker genom Better Globe, för koldioxidneutralisering, minskad fattigdom och förhindrad ökenspridning. ( http://www.betterglobe.com/16996 )

Arvode: 4000kr på faktura (30 dagar, i efterskott). För tjänster utförda utanför Stockholm kan kostnad för resa (och boende) tillkomma.

Kontakta Jessica Jäger

070-728 25 01
[email protected]
http://www.stockholmssolist.se
Hemort: Stockholm
Duktig inom: Solosång, visor, populärmusik, klassiskt, svenskt, ballader

Populära artiklar

Tips på dopgåva

(Sponsrade länkar, reklam)Danska namn

Danska namn

Här hittar du listor över de mest populära namnen i Danmark. Vi har publicerat listor över både danska pojknamn och danska flicknamn. Danska flicknamn I

Läs artikeln »

Namnstatistik

Namnstatistiken baseras på de uppgifter om folkbokförda som Skatteverket lämnar till SCB. Statistiken om nyfödda namngivna publiceras omkring 20 januari och avser de nyfödda vars

Läs artikeln »