Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Daimtårta

Ingredienser
100 g oskalad mandel
2 ägg
2 dl socker
0,5 tsk bakpulver
1,5 dl grädde
1 msk kakaopulver
1 dubbel-Daim

Gör så här:
Mal mandeln. Vispa ägg och socker poröst. Vänd ner den malda mandeln tillsammans med bakpulvret. Häll smeten i en långpanna som är täckt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i 175 grader i ca 30 min.

När botten svalnat vispar du grädden och blandar ner kakaopulvret och den hackade daimen och breder på botten.

Populära artiklar.

Annons


Vinterdukning

Här låter vi pepparkaksgumman vara servettring. Kvist av bukbom. Brudslöja och krysantemum Det vita blockljuset är dekorerat med en bit tårtpapper och en bokmärksängel. Rota

Läs artikeln »
Stäng meny