Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Rödbetsgazpacho

15-30 små glas beroende på storlek. Tillagning: ca 10 minuter

Ingredienser
3-4 färska rödbetor
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
3 cm färsk ingefära
10-12 tomater
gourmetsalt

Gör så här:
Skala rödbetorna med potatisskalare. Skala lök och vitlök och hacka grovt. Skala ingefäran med en liten kniv och skär i mindre bitar.
Häll ner alltsammans i en matberedare tillsammans med tomaterna. Kör till en ganska tjock soppa. Smaka av med salt, svartpeppar från kvarn och ev. lite honung.

Häll upp i fina små glas eller koppar och toppa med lite gourmetsalt. Servera på bricka.

Populära artiklar.

Annons


Vårdukning

Material som används vid den här dukningen: Stearinljus, papperssnöre i olika färger, bast, rosa ståltråd, gräsfrö, blomnålar och papper. Ståltråd i olika färger kan varieras

Läs artikeln »

Ordlista

En del ord i kyrkans värld kan kännas främmande. Vad är egentligen ett kor? Och vad menas med välsignelse? Här följer en lista över ord

Läs artikeln »
Stäng meny