Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Thord Sax Jansson

Musiken är livsviktig för mej. Genom den får jag kanalisera mina tankar och upplevelser av livet.

Min önskan är att få förmedla något av detta till dej som lyssnar. Tenorsaxen är mitt huvudinstrument. Jag komponerar, skriver texter och arrangerar. Jag spelar på dop, bröllop och begravningar samt har gjort några temagudstjänster. Oftast blir det visor, ballader och psalmer ? såväl i Svenska kyrkan som i olika frikyrkor.

Utöver grundskolans musikutbildning är jag självlärd.

Kontakta Thord Sax Jansson

0708 613 660
[email protected]
http://www.studiosoderbo.nu/
Hemort: Upplands Väsby
Duktig inom: Gitarr, Piano, Saxofon

Populära artiklar.Dikter till dopet

Dikt till dop

Dopdikt som du gärna får läsa upp vid dopet. Välj gärna en fin dikt när det är dags för dop. Du har här ett stort urval av dikter.

Läs artikeln »