Thord Sax Jansson

Musiken är livsviktig för mej. Genom den får jag kanalisera mina tankar och upplevelser av livet.

Min önskan är att få förmedla något av detta till dej som lyssnar. Tenorsaxen är mitt huvudinstrument. Jag komponerar, skriver texter och arrangerar. Jag spelar på dop, bröllop och begravningar samt har gjort några temagudstjänster. Oftast blir det visor, ballader och psalmer ? såväl i Svenska kyrkan som i olika frikyrkor.

Utöver grundskolans musikutbildning är jag självlärd.

Kontakta Thord Sax Jansson

0708 613 660
[email protected]
http://www.studiosoderbo.nu/
Hemort: Upplands Väsby
Duktig inom: Gitarr, Piano, Saxofon

Populära artiklar.Präst vid dop

Präster

Linda Ganters Präst i Norrstrands församling, Karlstad. Jag är: En kvinna som är som hon är. Jag är oftast lugn och tänkande, men har samtidigt

Läs artikeln »

Vad säger namnlagen?

Namn Sedan den 1 juli 2017 finns det en ny namnlag i Sverige. Namnlagen reglerar i Sverige boende svenska medborgaren skyldigheter och rättigheter rörande personnamn. Det

Läs artikeln »