Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Sanna Nordlander

Just nu pluggar jag till kantor på Mellansels folkhögskola och är i slutfasen av min utbildning. Det är sången som ligger mig varmast om hjärtat.

Jag har sjungit så länge jag kan minnas och tycker verkligen att det är det roligaste som finns! Jag är en välanlitad sångerska vid dop, bröllop, begravningar, och musikgudstjänster.

Jag spelar både piano och orgel, men det är sången som är mitt huvudinstrument. Om det behövs kan jag alltså kompa mig själv på piano när jag sjunger.

Rolig kuriosa är att jag i vintras deltog i Körslaget som sändes på Tv4 där jag var med och tävlade i Sundsvallskören som leddes av LaGaylia Frazier!

Kontakta Sanna Nordlander

073-0493335
[email protected]
Hemort: Härnösand
Duktig inom: Sång, Piano

Populära artiklar.Dikter till dopet

Dikt till dop

Dopdikt som du gärna får läsa upp vid dopet. Välj gärna en fin dikt när det är dags för dop. Du har här ett stort urval av dikter.

Läs artikeln »

Ordlista

En del ord i kyrkans värld kan kännas främmande. Vad är egentligen ett kor? Och vad menas med välsignelse? Här följer en lista över ord

Läs artikeln »
Präst vid dop

Präster

Linda Ganters Präst i Norrstrands församling, Karlstad. Jag är: En kvinna som är som hon är. Jag är oftast lugn och tänkande, men har samtidigt

Läs artikeln »