Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Irene Vidlund

Jag spelar gitarr och sjunger. Jag har en gedigen musikalisk bakgrund såsom sångerska, gitarrist (är gitarrlärare), basist och låtskrivare.

Var tidigare turnerande musiker i ett antal svenska band, varav inte helt okända dansbandet Nordströms, “Ingmar Nordströms”, med hela Norden som arbetsfält. Har efter det gjort många konserter och shower på olika krogar och konserthus.

Jag sjunger och spelar ofta och gärna vid bröllop och dop , och min stora och breda repertoar blir då en stor tillgång då jag får många önskemål om sånger.

Förutom sång vid kyrkliga sammanhang gör jag trubadurspelningar ensam med eller utan musikbakgrunder, men jag samarbetar också med många andra musiker så att jag kan “skräddarsy” underhållningen/danskvällen efter önskemål.

Kontakta Irene Vidlund

http://www.irenevidlund.se/
Hemort: Jönåker / Nyköping
Duktig inom: Sång. Gitarr
Ändra annons

Namnstatistik

Namnstatistiken baseras på de uppgifter om folkbokförda som Skatteverket lämnar till SCB. Statistiken om nyfödda namngivna publiceras omkring 20 januari och avser de nyfödda vars

Läs artikeln »
Präst vid dop

Präster

Linda Ganters Präst i Norrstrands församling, Karlstad. Jag är: En kvinna som är som hon är. Jag är oftast lugn och tänkande, men har samtidigt

Läs artikeln »