Irene Vidlund

Jag spelar gitarr och sjunger. Jag har en gedigen musikalisk bakgrund såsom sångerska, gitarrist (är gitarrlärare), basist och låtskrivare.

Var tidigare turnerande musiker i ett antal svenska band, varav inte helt okända dansbandet Nordströms, ”Ingmar Nordströms”, med hela Norden som arbetsfält. Har efter det gjort många konserter och shower på olika krogar och konserthus.

Jag sjunger och spelar ofta och gärna vid bröllop och dop , och min stora och breda repertoar blir då en stor tillgång då jag får många önskemål om sånger.

Förutom sång vid kyrkliga sammanhang gör jag trubadurspelningar ensam med eller utan musikbakgrunder, men jag samarbetar också med många andra musiker så att jag kan ”skräddarsy” underhållningen/danskvällen efter önskemål.

Kontakta Irene Vidlund

http://www.irenevidlund.se/
Hemort: Jönåker / Nyköping
Duktig inom: Sång. Gitarr

Populära artiklar.Vinterdukning

Här låter vi pepparkaksgumman vara servettring. Kvist av bukbom. Brudslöja och krysantemum Det vita blockljuset är dekorerat med en bit tårtpapper och en bokmärksängel. Rota

Läs artikeln »

Ordlista

En del ord i kyrkans värld kan kännas främmande. Vad är egentligen ett kor? Och vad menas med välsignelse? Här följer en lista över ord

Läs artikeln »