Dela artikeln

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Email

Alexandra Harju Westberg

Hej! Ända sen jag var liten har musiken haft en stor betydelse i mitt liv.

Sången har inte bara varit en stor hobby, jag har även utbildat mig gymnasialt på estet programmet och studerat på folkhögskolan motala musikpedagoglinje. Idag sjunger jag bland annat i en gospel kör i eskilstuna och jag har under årens lopp sjungit på olika tillställningar som dop, vigslar och begravningar. Jag älskar att sjunga och att få beröra människor med toner och text. Min repetoar är bred och jag lär mig gärna nya sånger.

Kontakta Alexandra Harju Westberg

073-5211381
[email protected]
Hemort: Eskilstuna
Duktig inom: Sång, Gitarr

Populära artiklar.Ordlista

En del ord i kyrkans värld kan kännas främmande. Vad är egentligen ett kor? Och vad menas med välsignelse? Här följer en lista över ord

Läs artikeln »