Linda Andersson Burström

Mitt namn är Linda Andersson Burström, jag är utbildad till sångerska och sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg.

Jag har stor erfarenhet av att sjunga på bröllop och dop och jag sjunger i många olika stilar så som pop, visa, jazz,musikal och folkmusik. Jag skriver även mycket musik själv och har bl.a. skrivit sången ?Livet i min famn? som du kan lyssna på här.

Jag hjälper er gärna med stämningsfull sång på ert barns dop, helt efter era egna önskemål. Om det behövs kan jag ordna med ackompanjemang på gitarr eller piano. Kontakta mig gärna för frågor och prisuppgifter

 

Kontakta Linda Andersson Burström

070-3145233
[email protected]
https://myspace.com/lindaanderssonburstrom
Hemort: Göteborg
Duktig inom: Sång, Piano

Populära artiklar.Vårdukning

Material som används vid den här dukningen: Stearinljus, papperssnöre i olika färger, bast, rosa ståltråd, gräsfrö, blomnålar och papper. Ståltråd i olika färger kan varieras

Läs artikeln »

Namnstatistik

Namnstatistiken baseras på de uppgifter om folkbokförda som Skatteverket lämnar till SCB. Statistiken om nyfödda namngivna publiceras omkring 20 januari och avser de nyfödda vars

Läs artikeln »