Linda Andersson Burström

Mitt namn är Linda Andersson Burström, jag är utbildad till sångerska och sångpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg.

Jag har stor erfarenhet av att sjunga på bröllop och dop och jag sjunger i många olika stilar så som pop, visa, jazz,musikal och folkmusik. Jag skriver även mycket musik själv och har bl.a. skrivit sången ?Livet i min famn? som du kan lyssna på här.

Jag hjälper er gärna med stämningsfull sång på ert barns dop, helt efter era egna önskemål. Om det behövs kan jag ordna med ackompanjemang på gitarr eller piano. Kontakta mig gärna för frågor och prisuppgifter

 

Kontakta Linda Andersson Burström

070-3145233
[email protected]
https://myspace.com/lindaanderssonburstrom
Hemort: Göteborg
Duktig inom: Sång, Piano

Populära artiklar

Tips på dopgåva

(Sponsrade länkar, reklam)Vinterdukning

Här låter vi pepparkaksgumman vara servettring. Kvist av bukbom. Brudslöja och krysantemum Det vita blockljuset är dekorerat med en bit tårtpapper och en bokmärksängel. Rota

Läs artikeln »